Wie ben ik, als ik in een groep sta?

Vertrouw jij op jezelf en op het paard, als jullie elkaar ontmoeten in de wei? Lukt het weer je eigen veld op te bouwen met je muziek-instrumentje? Waardeer je elkaar en jezelf om wie je bent, met alle tekortkomingen en gebreken? Voel je je nog steeds veilig, met 600 kilo spiermassa hijgend in je nek?

Het paard is eerlijk in zijn lichaamstaal. Klinkt je uitnodiging oprecht en aanlokkelijk? Speel je gewoon een leuk liedje voor het paard, of schaam je je nog voor wat er gebeurt in de wei? Durf je jezelf en het paard te leren kennen? Waar let je op, als je speelt? Kun je jezelf vinden, jezelf blijven, terwijl je kennismaakt met een ander die veel groter en sterker is dan jij?

Praktisch

De Klank van de Kudde. Deze middag-vullende workshop is beschikbaar voor individuele deelnemers via paardeninzichten.nl. Evelien en ik hebben deze workshop samengesteld door onze talenten te combineren. Zo formeren wij samen een kleine kudde, waar onze deelnemers een middag bij kunnen horen. Wees welkom en drum met ons mee.

De paardendrummer