Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen

Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen

Kom je graag in de Natuur? Ben je echt een buiten-mens? Dan heb je vast gemerkt dat bomen een geweldige helende kracht bezitten. Slechts weinigen weten hoe je die levenskracht zelf kunt ervaren. In deze workshop heb je dat in een handomdraai geleerd.

In deze workshop leer je om met de hand en met de wichelroede de aura’s van een boom op te pikken. De wichelroede is eigenlijk een verlengstuk van je eigen lijf, waarmee we eerst apart oefenen op zichtbare objecten. Als je dat eenmaal onder de knie hebt, kunnen we gaan werken in de onzichtbare (…) wereld van energie.
Deze workshop is echt een “eye-opener” in de letterlijke zin van het woord.  Kennis en ervaring met de natuur hebben we allemaal, maar als je eenmaal zelf  ervaart dat je eigenlijk in een energie-wereld staat, ga je de wereld met  andere ogen bekijken.

Locaties en deelname

Wat kost het ?

Het is niet gratis. Maar er is geen prijs. Wat dan ? We werken met waardebepaling achteraf. Omdat het voor de ene persoon geweldig is en voor de ander is het misschien wat minder. En omdat je ook mee kunt doen als je gewoon heel zuinig met de centjes moet zijn. Dus je doet eerst mee en dan kijk je zelf wat je in de pot doet.

Verdieping

Wil je na deze workshop dieper op de zaken in gaan, dan kun je denken aan de volgende trainers:

  • Stef Freriks heeft een breed aanbod cursussen van wichelroede voor binnenshuis gebruik tot energetisch management voor organisaties.
  • Jopie Voesenek van Al-Monta heeft een workshop waar je aura’s kunt leren zien op kleur. Of je verdiept je in healing.
  • Heel bekend in Nederland is de opleiding Eco-Intention van Hans Andeweg. Lijkt me best leuk om eens te doen.
  • Maja Kooistra geeft een meerdaagse cursus op het gebied van bomen en spiritualiteit die zeker de moeite waard is. Het gaat flink wat dieper dan in de workshop die ik aanbied.