Workshops in 2018 in het teken van “De 8”

Workshops in 2018 in het teken van “De 8”

De meeste deelnemers aan onze workshops lukt het, vaak tot hun eigen verbazing, wel degelijk om iets van de boom-energie te voelen. Maar we hebben een nieuwe oefening waarmee het makkelijker, leuker en sneller is om je lichaam “aan” te zetten. Deze oefening heeft alles te maken met De 8. Het is mijn vertrouwde move waarmee ik bij concerten, vooraan waar het druk is, toch gewoon vol gas kan geven.

Hoe werkt De 8

De 8 doe je door een beetje wijdbeens te gaan staan. Ook zet je je ene voet een beetje schuin naar voren. Beweeg nu je knieƫn om en om naar voor en achter. Doordat je benen schuin staan, heb je nu twee bewegingen tegelijk. Je heupen draaien al mee, en als je ontspant, je hele lijf.

Doe je ogen maar even dicht en beeld je in dat je vooraan staat, bij een lekker nummer. Knallen nu. Vind je ritme en dan kun je gaan uitbouwen. Zo werk je aan de energie in je eigen lijf. Besef dat de energie van onderaf door je bovenlichaam naar je hoofd loopt. Door de beweging en intentie activeer je deze energie. Na een paar minuten komen je hart en je bloed lekker op gang. Er komt nu meer licht uit je armen, handen, benen, voeten en hoofd. Je kunt het in de palm van je handen herkennen aan de rood-witte vlekken.

Lekker aan? Super! Nu kun je beginnen met het voelen van aura’s.